Over mij

Een stukje over mij…

Leuk dat je interesse hebt in essentiële oliën!

 

Ik ben Lianne, 30 jaar en woon bijna 10 jaar samen met mijn liefde Nino. Sinds 9 augustus 2019 zijn wij trotse ouders van onze tweeling Dean en Dana.

Nino gebruikte essentiële oliën al enkele jaren en door hem is de liefde voor deze oliën mede ingegeven. In maart 2019 leerde ik Marjon van ‘Mama to the Max’ kennen die mij inspireerde in Blooming Blends en zo groeide mijn interesse in deze oliën van Young Living verder.

Na de komst van onze vroeggeboren tweeling belandden we in een hectische, zorgelijke en drukke periode, waardoor het gebruik van de essentiële oliën iets op de achtergrond raakte. Nu, vele maanden later is de rust wedergekeerd en ben ik de oliën langzaam en voorzichtig gaan inzetten voor mijn tweeling.

 

Dean en Dana kwamen na 4 maanden ziekenhuis thuis, beiden nog op één nachtvoeding. Enkele weken later sliep Dana door, maar Dean zorgde nog een tijdje voor gebroken nachten. Mijn beste vriendin, ook member van Blooming Blends community, adviseerde mij toen Peace and Calming II olie in de diffuser te gebruiken voor meer rust in hun slaapkamer. Wat ben ik haar dankbaar! Dean slaapt sinds die nacht tot op de dag van vandaag door. Zo werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt hoe ik mijn kinderen, maar ook Nino en mijzelf kan ondersteunen met de krachtige werking van een 100% natuurlijk product voor lichaam en geest.

Waar gebruik ik de oliën voor?

De essentiële oliën zet ik voor alles in, weerstand ondersteuning tijdens de griep-maanden, hooikoorts, concentratie voor Nino’s werk op zijn kantoor en zo kan ik nog tientallen dingen opnoemen. Dit heeft mij geïnspireerd om ook andere mama’s, vrouwen, kinderen, mannen te ondersteunen door middel van essentiële oliën. Ben je er zelf ook geïnteresseerd in of heb je misschien nog andere vragen, stuur me dan gerust een berichtje.

 

Volg me ook op Instragram; Liannevidaoils